Wie ben ik

Wie ben ik

Ik ben Iwan Brouns na vele diepe dalen ben ik me eens gaan verdiepen in de spirituele wereld. Wat voor mij vroeger eigenlijk iets was waar ik totaal niks bewust van af wist. Maar na de nodige diepe dalen zoals niet begrepen worden door andere mensen en een paar flinke burn outs ben ik me eens gaan verdiepen in de spirituele wereld. Eerste tijd erg zoekende geweest in deze wereld want ik kwam er achter dat deze wereld een scala van mogelijkheden heeft. Ook verschilden workshops gedaan en toen kwam ik erachter dat ik zonder het zelf bewust wist al onbewust dingen deed die behandeld werden in de workshop. Zo kwam ik er ook achter dat ik helder wetend, Helder voelend en een energetische haler ben. En ik ben van mening dat men nooit te oud is om dingen bij te leren dus er zullen nog verschillende cursussen en workshop op mijn pad komen in de toekomst

Lieve warme groet Iwan