Afstands Healing

Afstands Healing

Afstands-healing. Het is mogelijk om een healing te ontvangen in je eigen huis. Veilig in je vertrouwende omgeving. Een afstands healing werk net zo effectief als een healing .

Dat er een afstand tussen ons is heeft geen enkele invloed op de healing.
Alle mensen op aarde zijn met elkaar in verbinding omdat we vanuit dezelfde bron zijn ontstaan. Wij zijn allemaal energie. Energie is beweging en kent geen grenzen. Als ik mij verbind met jou energie volgt de stroom als vanzelf.

Waar is een energetische healing goed voor? Eigenlijk voor alles!

·         om weer lekker in je vel te zitten.

·         lost onverwerkte emoties op.

·         burn-out, stress, depressie.

·         slapeloosheid, rusteloosheid.

·         vermoeidheid

·         traumatische ervaringen.

·         omgaan met HSP, het geeft nieuwe inzichten.

·         geeft verlichting aan (chronisch) pijn. Zoals o.a.: hoofdpijn (migraine), gewrichtspijnen,spierpijn enz.

·         en nog veel meer!

Hoe is de werkwijze?

De natuurgeneeskundig energetisch therapeut werkt met neutrale kosmische energie. Terwijl u op een behandeltafel ligt of op een stoel zit, wordt door middel van handoplegging of strijkende bewegingen langs het lichaam deze energie op u overgebracht. Dit wordt ook wel magnetiseren genoemd.

Door het overbrengen van de energie wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd. Deze helende energie is op u persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het voor u op dat moment nodig is, gaat naar die plaatsen die geblokkeerd zijn en heft deze blokkades op waardoor de klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Overtollige energie wordt verwijderd en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij kan stromen in uw lichaam.

U kunt de werking van de energie voelen als warmte, koude, trillingen, moeheid, zwaarte, borrelen van de darmen, ontspanning of een loom gevoel. Het kan ook zijn dat u niets voelt. Dit heeft geen effect op de behandeling. .Het effect van een healing kan direct voelbaar zijn, maar kan ook op een later tijdstip. Na de eerste behandeling kan de klacht iets verergeren. Gebeurt dit, dan is het zeer tijdelijk en geen reden voor ongerustheid.

Het aantal behandelingen verschilt; om het gewenste effect te bereiken zijn op zijn minst 3 behandelingen aan te bevelen. Over het algemeen zijn er bij langdurige of chronische klachten meer behandelingen nodig. In dat geval wordt na een aantal behandelingen altijd met u overlegd of voortzetting van de behandeling zinvol en wenselijk is.

Het spreekt vanzelf dat bij ernstige klachten eerst de arts geraadpleegd dient te worden. Ook medicijngebruik kan niet zonder medeweten van de arts gestaakt worden.

Voor verdere informatie stuur een bericht via het contactformulier bel me, de benodigde informatie vindt U op de contactpagina. Groet Iwan